Obrim nova Botiga

Estrenem nova botiga, gracies a la fidelitat dels nostres clients, hem pogut ampliar la nostre botiga i ara oferim un espai molt més obert, modern alhora que tradicional. Vina a veuren’s!

Des de 1930

LA NOSTRE HISTORIA

Som mestres xacuters artesans des de el 1930 i que ja anem per la tercera generació. 

La nostre primera botiga es deia «David Cebrian», el Sr. David junt amb la seva dona la Sra. Conchita, van iniciar la saga de carnissers i xarcuters de la família al barri de Gràcia, al costat de la Plaça Rovira. Més tard, es van traslladar al carrer Praga amb la botiga «La Selecta», on anys després, va agafar el relleu la seva filla Dolors i en Jordi, el seu marit, i van afegir el nom de l’avi, «La selecta de L’avi David».  Per ampliar el negoci, varen obrir una petita botiga al carrer Rosselló 306, on es van fer conèixer a la Dreta de l’Eixample. I la tercera generació, som l’Anna, i en David, net de l’avi David,  xdonar millor servei ens hem, posat a la nova botiga, al costat de la petita del carrer Rosselló, amb un nou espai per els nostres clients, un obrador, i cuina per elaborar tots els productes de primera qualitat, que amb el títol de Mestre Artesà, en David crea amb tota il·lusió

LA NOVA BOTIGA

Ens hem traslladat a una botiga més nova però conservant la tradició de sempre. La nova botiga que está al carrer Rosselló 304, de l’Eixample de Barcelona, está regentada para L’Anna Gamiz com a mestressa de la botiga i en David Roig com a mestre artesà.

TRADICIÓ

QUALITAT

ARTESANIA

RECONEIXEMENTS

Premi a la Millor Botifarra d’Ou més innovadora.

En el 1er certamen Nacional de Botifarra d’Ou Artesana del 2016, varem guanyar el 1er premi a la botifarra d’ou més innovadora, per una recepta que inclou fetge d’ànec i codony, i també vi de Sauternes.

PREMSA

«RETALLS PREMSA»

ARTICLE DIARI

«LA VANGUARDIA»

ENTREVISTA VIDEO

«BETEVÉ»

ARTICLE DIARI

«LA VANGURADIA»

VIDEO ENTREVISTA

«BETEVÉ – 2011»

ENTREVISTA RADIO

«CADENA SER»

ENTREVISTA REVISTA

«REVISTA “GRAS O MAGRE” GREMICARN»

ARTICLE DIARI

«EL PAIS»

TAULELL REVISTA

«HORTA-GUINARDÓ BCN.CAT»