Chinchulínes

12,50/Kg

Kg
Total:

Descripció

Els Chinchulínes, és com se l’anomena a Argentina a l’intestí prim de el bestiar boví. La cocció dels mateixos es realitza a la graella sobre brases de llenya o carbó. Es tracta d’un plat molt popular dins de la cuina criolla Argentina.

Es recomana el consum gràcies al seu contingut en glicina, que és un component clau en el teixit connectiu, per la qual cosa ajuda a curar ferides obertes ia combatre malalties autoimmunes, a més és molt rica en minerals com ferro o zinc, necessari per al bon funcionament de el sistema immune i el desenvolupament dels òrgans, i conté grans quantitats de vitamines de el grup B, que permeten la correcta absorció de greixos i proteïnes, així com el bon funcionament de sistema nerviós.

Els Chinchulínes no poden faltar al teu rostit, ben cruixents estan deliciosos !!


 

El Chinchulínes, es como se le llama en Argentina al intestino delgado del ganado vacuno. La cocción de los mismos se realiza a la parrilla sobre brasas de leña o carbón. Se trata de un plato muy popular dentro de la cocina criolla Argentina.

Se recomienda el consumo gracias a su contenido en glicina, que es un componente clave en el tejido conectivo, por lo que ayuda a sanar heridas abiertas y a combatir enfermedades autoinmunes, además es muy rica en minerales como hierro o zinc, necesario para el buen funcionamiento del sistema inmune y el desarrollo de los órganos, y contiene grandes cantidades de vitaminas del grupo B, que permiten la correcta absorción de grasas y proteínas, así como el buen funcionamiento del sistema nervioso.

Los Chinchulínes no pueden faltar en tu asado, bien crujientes están deliciosos!!