Morcilla Criolla

8,50/Kg

Kg
Total:

Descripció

La Morcilla Criolla a Argentina constitueix un dels ingredients de l’rostit tradicional, especialment als rostits, al costat d’altres embotits i achuras com chinchulines, ronyons o mollejas.

Aquesta es diferencia de les altres botifarres per que té entre uns 10 i 15 cm de llarg.

La botifarra argentina “criolla” és una morcilla farcida de carn picada i espècies. És bastant sucosa causa de la sang i en certs llocs és consumida amb una mica de salsa.

Principalment està feta de sang de porc, greix de porc, cebes, vi i amb espècies-condiments (sal, Orenga, Pebre, Comillo, Tomilloy Nou moscada).


 

La Morcilla Criolla en Argentina constituye uno de los ingredientes del asado tradicional, en especial en los asados, junto a otros embutidos y achuras como chinchulines, riñones o mollejas.

Esta se diferencia de las otras morcillas por que tiene entre unos 10 y 15 cm de largo.

La morcilla argentina es salchicha rellena de carne picada y especias. Es bastante jugosa debido a la sangre y en ciertos lugares es consumida con un poco de salsa.

Principalmente está hecha de sangre de cerdo, grasa de cerdo, cebollas, vino y con especias-condimentos (sal, Orégano, Pimienta, Comillo, Tomilloy Nuez moscada).