Tira de Asado

Costelles x Kg

6,10/kg

Kg
Total:

Descripció

Tira de Asado o Asado de Tira

Aquest rostit de tira fi, prové de centre del costellam del cap de bestiar, també anomenat “asado ventana”. És un clàssic argentí i el tall parrillero per excel·lència.
El costellam és l’estrella de l’rostit argentí. És la peça més cobejada per rostir, símbol del que criollo i argentí.

La combinació de la infiltració de greix natural d’aquest tall i el marbrejat únic de la virtuosa genètica dels bovins atorga a aquesta carn un sabor i aroma únics, que el converteixen sens dubte en un dels nostres millors productes.

El costellam pot ser tallat en tires de diferent grandària i condimentades. A la tira de poc ample d’os se li denomina “tira estreta” i el seu gruix és inferior als 5 centímetres. La “tira ampla”, en canvi, té un gruix superior als 5 centímetres. Corts de més de 10 centímetres d’ample són poc frecuentes.5

El gruix de cada costella indica l’edat de l’animal: com més amples major l’edat. Per això, molts cuiners prefereixen costelles d’ossos petits amb forma arrodonida, el que indica que l’animal és jove i la carn més tendra.

Cocció: Parrilla – Forn – Planxa


 

Tira de Asado o Asado de Tira

Este asado de tira fin, proviene de centro del costillar de la res, también llamado “asado ventana”. Es un clásico argentino y el corte parrillero por excelencia.
El costillar es la estrella del asado argentino. Es la pieza más codiciada para asar, símbolo de lo criollo y argentino.

La combinación de la infiltración de grasa natural de este corte y el veteado único de la virtuosa genética de los bovinos otorga a esta carne un sabor y aroma únicos, que lo convierten sin duda en uno de nuestros mejores productos.

El costillar puede ser cortado en tiras de distinto tamaño y condimentadas. A la tira de poco ancho de hueso se le denomina “tira angosta” y su espesor es inferior a los 5 centímetros. La “tira ancha”, en cambio, tiene un espesor superior a los 5 centímetros. Cortes de más de 10 centímetros de ancho son poco frecuentes.

El grosor de cada costilla indica la edad del animal: cuanto más anchas mayor la edad. Por ello, muchos cocineros prefieren costillas de huesos pequeños con forma redondeada, lo que indica que el animal es joven y la carne más tierna.

Cocción: Parrilla – Horno – Plancha