Torta del Casar

La Aldea extremeña
Formatge completament natural
Llet Crua d’Ovella

14,95

Total:

Descripció

Torta del Casar – La Aldea extremeña. La “Torta del Casar” és un formatge completament natural, elaborat mitjançant mètodes tradicionals a força de llet crua d’ovella procedent de ramaderies controlades, quall vegetal i sal, i madurat durant més de seixanta dies.

El Formatge Torta del Casar és un formatge 100% natural. S’elabora amb llet crua d’ovella utilitzant processos molt naturals amb un quallat vegetal especialment creat pels propis fabricants de el formatge Torta.

El Formatge Torta del Casar està catalogada com un dels millors formatges del món
El formatge Torta del Casar té una escorça lleugera i fina. La textura és molt cremosa i amb un sabor molt intens fins al punt en què es fon al paladar. És un formatge amb molt de caràcter.
Torta del Casar s’elabora d’una manera molt artesanal i s’utilitza un quall vegetal específic el que li confereix un característic i apreciat punt picant.

Com consells a l’hora de presentar aquest magnífic formatge, es talla l’escorça superior i amb una paleta o ganivet s’extreu tota la pasta de l’interior, que és perfecta per a untar. La tapa superior la pots utilitzar després per a conservar el formatge durant el temps que es tarda a consumir i no perdi gens de gust ni aroma.

Ingredients:

Llet crua d’ovella, quall vegetal, sal
Valors Nutricionals per a 100 gr.
Valor energètic: 1635 kJ / 394 kcal
Greixos: 32,8 g de les quals G. saturades: 19,9 g
Carbohidrats: 2,3 g dels quals sucres:0,5 g
Proteïnes: 22,5 g
Sal: 1,7 g