Vermut Dos Deus

Priorat Lab – Tarragona

9,1511,95

Descripció

El Vermut Dos Deus és un vermut elaborat a la zona de Tarragona amb soleres molt petites, majoritàriament de 5 anys d’edat, i envellit en botes de la zona de Cadis.

Originals, fets a mida i recuperant velles receptes per als nous hàbits de consum. La micro destil·leria i bodega Priorat Lab comparteix la seva tradició en diferents vermouths i licors elaborats amb processos totalment manuals, des de la destil·lació i les maceracions fins al moment d’omplir les ampolles.

Dos Deus Estrelles: De notes amargues integrades amb espècies, herbes, flors i amb un gust a vi. Està madurat en botes de Jerez seleccionades. Es recomana servir-lo a una temperatura de 10-12ºC. Edición limitada de 1.000 botellas.

Dos Deus Origin Reserva Red: Vermouth elaborat amb aromes mediterranis, que recorda els famosos vermut italians, amb una equilibrada dolçor.

Dos Deus Origin Reserva White Dry: D’estil italià amb base en els millors vins de la varietat Macabeu. S’obté un resultat de vermut blanc sec, aromàtic i apte per a cocteleria